ua en ru

Справу Єфремова розглядатиме Старобільський райсуд Луганської області

Справу Єфремова розглядатиме Старобільський райсуд Луганської області Фото: справу Єфремова розглядатиме райсуд в Луганській області

Захист Єфремова наполягає на розгляді справи в Києві

Справа колишнього голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова розглядатиме Старобільський районний суд в Луганській області, повідомляє "112 Україна".

Так, Луганський апеляційний суд сьогодні розглянув питання територіальної підсудності кримінального провадження стосовно Єфремова і прийняв рішення, що розглядати цю справу має Старобільський райсуд.

Відзначається, що сам колишній нардеп не був присутній на засіданні, а лише його захисники. На думку адвокатів Єфремова, перенесення розгляду справи саме в один з судів Луганської області є безпідставним.

Підкреслюється, що захист наполягає, щоб справа розглядалася в столиці, тому що саме там знаходиться орган досудового розслідування.

Нагадаємо, у грудні Генеральна прокуратура України завершила досудове розслідування у кримінальній справі стосовно голови фракції "Партії регіонів" у Верховній Раді 7-го скликання Олександра Єфремова.