ua en ru

Справу директора Бібліотеки української літератури в Москві повернули до Слідкому

Справу директора Бібліотеки української літератури в Москві повернули до Слідкому Фото: Наталія Шаріна

Причини такого рішення поки невідомі

Прокуратура не стала стверджувати обвинувальний висновок у справі стосовно директора Бібліотеки української літератури Наталії Шаріної, обвинуваченої у розтраті і екстремізм, і повернула справу назад слідчим. Про це заявив її захисник Іван Павлов, передає "Інтерфакс".

"Прокуратура повернула справу директора Бібліотеки української літератури в Слідчий комітет, відмовившись затвердити обвинувальний висновок у кримінальній справі моєї підзахисної", - сказав Павлов.

Також він додав, що причини такого рішення поки невідомі.


Як наголошується, 11 серпня Павлов заявив, що представники слідства передали в прокуратуру для затвердження обвинувального висновку справа щодо Шаріної. За словами адвоката, захист Шаріної клопотала про роз'яснення сутності пред'явленого їй звинувачення.

"Ми заявили клопотання про те, що нам досі сутність обвинувачення за статтею про екстремізм не розтлумачити. Слідство досі не може сформулювати, в чому конкретно звинувачують нашу підзахисну", - сказав Павлов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Москві висунули остаточні звинувачення директора Бібліотеки української літератури.