ua en ru

Делегація з 12 членів Європарламенту відвідає Україну 28-30 січня

Спеціальна делегація з 12 членів Європейського парламенту відправиться в Київ 28-30 січня, щоб оцінити ситуацію в Україні.

Спеціальна делегація з 12 членів Європейського парламенту відправиться в Київ 28-30 січня, щоб оцінити ситуацію в Україні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Європарламенту.

Депутати Європарламенту планують зустрітися з учасниками Євромайдану, представниками опозиційних партій, українського уряду, судової влади та організацій громадянського суспільства.

Висновки євродепутатів будуть використані у звіті "Оцінка та встановлення пріоритетів для відносин між ЄС і країнами "Східного партнерства" (доповідач - депутат Європарламенту Павел Коваль), який буде прийнятий в кінці 2014 року.

Очолить делегацію голова комітету у закордонних справах Ельмар Брок, до складу делегації також увійдуть євродепутати Хосе Ігнасіо Салафранка, Яцек Саріуш-Вольські, Ана Гомес, Марек Сівець, Тоніно Пікула, Йоханнес Корнеліс Ван Баален, Вернер Шульц, Павло Коваль, Гельмут Шольц, Яцек Ольгерд Курски і Адріан Северин.