ua en ru

Делегація Європарламенту 23-25 липня відвідає Київ і Тбілісі

Делегація Європарламенту 23-25 липня відвідає Київ і Тбілісі Фото: Європарламент

У Києві депутати планують провести зустрічі з Порошенком, Яценюком, Гройсманом

Термінова делегація Європарламенту відвідає Київ і Тбілісі 23-25 липня. Делегацію очолить голова комітету з питань закордонних справ Ельмар Брок, а також голова делегації зі зв'язків з Україною Андрій Пленкович, передає ЄС-Плюс.

Як зазначається, у Києві депутати планують провести зустрічі з українською владою, зокрема, з Президентом Петром Порошенком, прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком та членами уряду, а також спікером Верховної Ради Володимиром Гройсманом і лідерами політичних фракцій.

Крім того, передбачаються зустрічі з представниками моніторингової місії ОБСЄ та представниками громадянського суспільства.

У Тбілісі делегація планує провести зустрічі з президентом і прем'єр-міністром, представниками міністерств закордонних справ та юстиції, а також відвідати адміністративну розмежувальну лінію Грузії з Південною Осетією і Абхазією.

Нагадаємо, Європейський парламент просить уряд країн-членів Європейського союзу підтримати створення Міжнародного трибуналу по справі катастрофи малайзійського Боїнга на Донбасі 17 липня 2014 р.