ua en ru

Делегація чеських політиків відвідала окупований Крим

Делегація чеських політиків відвідала окупований Крим Фото: чеська делегація в Криму (facebook.com/zarko.raptor)

Чеські політики провели в Криму зустрічі з російськими військовими

Делегація чеських політиків повернулася з окупованого Росією Криму. Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на публікації у соцмережі Facebook членів делегації.

Так, чеські політики провели в Криму зустрічі з російськими військовими, а також фотографувалися з ними, тримаючи в руках прапор Росії.

Прес-секретар Сенату Єва Давидова повідомила, що депутат Сенату, верхньої палати парламенту Чехії Ярослав Доубрава їздив у Крим по власній "приватної ініціативи". Крім того, спікер Сенату зазначила, що хоча інформація про цю поїздку "може бути для деяких, наприклад, і для сенаторів, тривожної, канцелярія Сенату не отримала жодної інформації ні прохання від пана сенатора Доубравы про те, щоб цей візит став офіційним відрядженням Сенату або цього сенатора" .

"Тобто ми не були ні перед, ні після того поінформовані про цю подію. Так вважаємо цю поїздку його приватною ініціативою або дією, про який на цій підставі не можемо говорити або як завгодно коментувати", - підсумувала Давидова.

Navštěva Krymu :)

Опубліковано Žarko Raptor Jovanovič 2 лютого 2018 р.

Нагадаємо, 5 лютого повідомлялося, що прокуратура Автономної Республіки Крим порушила кримінальну виробництво за фактом візиту німецьких депутатів у анексований Крим.