ua en ru

У справі Клименко заарештовані житлові будинки та елітні квартири в новобудовах, - Матіос

У справі Клименко заарештовані житлові будинки та елітні квартири в новобудовах, - Матіос Фото: Олександр Клименко (facebook.com/O.V.Klymenko)

Також була арештована земділянка

Слідство у справі щодо діяльності злочинної організації під керівництвом колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка арештувало житлові будинки та елітні квартири в новобудовах. Про це сьогодні під час брифінгу заявив Головний військовий прокурор Анатолій Матіос, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, під час слідства була встановлена і слідчим шляхом доведена приналежність активів і майна, яке знаходиться на території України, до так званої групи компаній "Юнісон", які через довірених осіб до цього дня належать Клименку і його родині. Серед іншого у "Юнісон груп" було арештовано два житлові будинки, земельну ділянку у селищі Козин біля Києва та квартири в елітних новобудовах.

Нагадаємо, у справах злочинної організації колишнього міністра доходів України часів Януковича Олександра Клименка 46 особам оголошено підозру, серед яких керівники регіональних податкових, а також сам екс-міністр доходів і зборів Клименко. Під вартою залишається 9 осіб, ще 18 людей знаходяться під заставою на загальну суму 59 млн гривень. Також арештовано майно підозрюваних на суму 900 млн гривень.