ua en ru

У справі Єфремова допитаний один свідок звинувачення, - адвокат

У справі Єфремова допитаний один свідок звинувачення, - адвокат Фото: Олександр Єфремов

Свідок є керівником Луганської організації "Просвіта"

У справі колишнього глави фракції "Партії регіонів" у Верховній Раді України 7-го скликання Олександра Єфремова допитаний один свідок обвинувачення. Про це РБК-Україна розповів адвокат Олександра Єфремова Олександр Мельников в четвер, 11 травня.

"На даний момент суд допитав одного єдиного свідка (сторони обвинувачення - ред.) який не розуміє, де він, людина похилого віку", - сказав Мельников.

Захисник уточнив, що свідок є керівником Луганської організації "Просвіта".

"Я заявляв клопотання, щоб всіх свідків допитати. Я не заявляв Порошенко, але в.о. президента в той час Турчинова, Парубія і всіх інших. Суд не відмовив у цьому питанні, суд буде повертатися до цього в процесі", - зазначив він.

Крім того, за словами адвоката, суд задовольнив клопотання адвокатів про безпосередній допит помічника колишнього голови бойовиків "Луганської народної республіки" Валерія Болотова Сергія Корсунського.

Наступне засідання відбудеться на наступному тижні.

Нагадаємо, Старобільський районний суд Луганської області продовжив арешт екс-голови фракції "Партії регіонів" у Верховній Раді України 7-го скликання Олександра Єфремова до 12 червня 2017 року.