ua en ru

Декларування є "легалізацією награбованого у народу добра", - Рабінович

Декларування є "легалізацією награбованого у народу добра", - Рабінович Фото: Вадим Раінович

Рабінович прокоментував ситуацію з електронними деклараціями

Електронні декларації – це унікальна, єдина в світі "легалізація награбованого у народу добра". Про це заявив народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі авторської телепередачі "Хто кому Рабінович" на каналі "112".

Зокрема, парламентарію задали питання про те, "чи робляться е-декларації з метою відволікти увагу від тих, хто краде ще більше".

"Е-декларації — це зовсім не фейк. Відбулася унікальна, єдина в світі легалізація награбованого. Тому що коли прокурори, адвокати, якісь суддівські чиновники з адміністрації, в житті не працювали в бізнесі, — повторюю, в житті, — декларували мільярди, яхти, дачі, сотні картин, до них вранці ніхто не прийшов, і зараз все в порядку. Вони можуть сказати: "А у мене задекларовано", - відповів Рабінович.

За словами нардепа, зазначена операція "проведена блискуче": "Тепер всі плювали на закон".

"Єдине, що я можу сказати: думаю, ми повернемося до цього питання. Підемо на вибори. Ви знаєте, нещодавно Порошенко заявив, що вимагає від уряду підняти пенсії. Так ось, я знаю: завжди, коли президенти починають говорити про підняття пенсії, — десь поруч вибори, тому кріпіться. Підемо, а там згадаємо всі ці розмови", — зазначив Рабінович.