ua en ru

Деканоїдзе прокоментувала вирок суду водієві BMW, за яким гналися в Києві

Деканоїдзе прокоментувала вирок суду водієві BMW, за яким гналися в Києві Фото: Деканоїдзе прокоментувала вирок суду водієві BMW

Суд відпустив водія BMW під "особисте зобов'язання"

Голова Національної поліції Хатія Деканоїдзе прокоментувала вирок суду водієві BMW, за яким влаштували смертельну погоню у Києві в ніч на 7 лютого 2016 року. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

"У мене до останнього залишалася маленька надія, що у справі про BMW і його водія - суд прийме справедливе рішення. Але виявилося, що поліцейський, який виконував свої обов'язки і намагався припинити незаконні дії людини в стані алкогольного і наркотичного сп'яніння - сидить за гратами. А водій, готовий на божевільній швидкості збивати людей - відпущений судом під "особисте зобов'язання", - написала вона.

Крім того, Деканоїдзе зазначила, що через даний випадок п'яні водії на оскаженілих машинах будуть впевнені у своїй безкарності.

"Будьте обережні і дивіться по сторонам! Тепер всі п'яні водії на оскаженілих машинах будуть впевнені у своїй безкарності. Адже завжди знайдеться суд, який відпустить", - додала вона.

У меня до последнего оставалась маленькая надежда, что в деле о взбесившемся BMW и его водителе – суд примет справедливо...

Опубликовано Khatia Dekanoidze 1 марта 2016 г.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков також прокоментував вердикт суду. Зокрема глава міністерства зазначив, що суди, що виносять такі рішення потрібно закривати.

"Рішення Голосіївського суду по суті говорить: новий вид розваги - носитися укуреним і п'яним по місту на дорогій машині, на гігантській швидкості, не реагуючи на поліцію - дозволено! Ці суди потрібно закривати! Cуд повинен бути мірилом справедливості, а не касою, де мажори зможуть оплачувати ціну за свої розваги і гульню", - зазначив Аваков.

"Суд відпустив водія скандального BMW, що тікав від патрульних машин" Если вы еще не окончательно адаптировались к те...

Опубликовано Арсеном Аваковым 1 марта 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що водій BMW Ростислав Хропачевский, за яким в ніч на 7 лютого столичні поліцейські влаштували погоню, яка призвела до загибелі пасажира, відпущений Голосіївським судом Києва під особисте зобов'язання.