ua en ru

Д.Казіміро призначений головою правління ТОВ "ТНК-ВР Комерс".

У ТОВ "ТНК-ВР Комерс" (м. Київ) введена посада голови правління/головного керуючого директора, на яку призначений Дід'є Казіміро, що раніше обіймав позицію віце-президента з комерційної діяльності і стратегії ВАТ "ТНК-ВР Менеджмент" (м. Москва). Посада президента ТОВ "ТНК-ВР Комерс" продовжить займати Сергій Лізунов, він також призначений заступником голови правління, повідомляє прес-служба компанії.

ТНК-ВР - міжнародний вертикально-інтегрований холдинг, який входить до десятки найбільших приватних нафтових компаній в світі за обсягами видобутку нафти. Компанія була утворена в 2003 р. в результаті злиття нафтових і газових активів компанії ВР в Росії і нафтогазових активів консорціуму Альфа, Аксесс/Ренова (ААР).

Бізнес групи ТНК-ВР в Україні представлений наступними ключовими підприємствами: ТОВ "ТНК-ВР Комерс" - керуючий центр, оптова торгівля нафтопродуктами на внутрішньому і зовнішньому ринках; СП ТОВ "Кершер" - роздрібна торгівля нафтопродуктами через мережу власних автозаправних станцій, управління АЗС; ЗАТ "ЛІНІК" (Лисичанський НПЗ) - переробка нафтової сировини і виробництво нафтопродуктів.