ua en ru

Corum і "Метінвест" підписали угоду про стратегічний альянс

Машинобудівний холдинг з виробництва гірничо-шахтного устаткування Corum і міжнародна вертикально інтегрована компанія "Метінвест" підписали угоду про стратегічний альянс строком на п'ять років.

Машинобудівний холдинг з виробництва гірничо-шахтного устаткування Corum і міжнародна вертикально інтегрована компанія "Метінвест" підписали угоду про стратегічний альянс строком на п'ять років. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Corum.

Підписаний документ дає компанії Corum, як наголошується, гарантований річний обсяг замовлень обладнання і запасних частин і зростання доходу від сервісного обслуговування.

"Критеріями успішності угоди для "Метінвесту" є зростання ефективності видобутку, зниження витрат на тонну видобутку, впровадження нового продуктивного устаткування і підвищення надійності техніки та рівня безпеки видобутку", - йдеться в повідомленні.

Комплекс заходів в рамках альянсу компанії планують здійснити вже в поточному році. Так, заплановані промислові випробування нового обладнання на шахтах об'єднання "Краснодонвугілля".