ua en ru

Concorde Capital купила 50% платіжної системи "ОМП-2013"

Інвестиційна компанія Concorde Capital в листопаді поточного року закрила угоду з придбання 50% компанії "ОМП-2013" (платіжна система, грошові перекази).

Інвестиційна компанія Concorde Capital в листопаді поточного року закрила угоду з придбання 50% компанії "ОМП-2013" (платіжна система, грошові перекази). Про це йдеться в повідомленні прес-служби Concorde Capital.

Повідомляється, що 20 листопада 2014 р. в Україні почала роботу нова платіжна система, зареєстрована на базі фінансової компанії "ОМП-2013". На ринку компанія буде представлена під новим брендом TYME (тайми).

"Основними критеріями при виборі об'єкта для інвестування для нас були високотехнологічність та інноваційність технологічних рішень компанії, а також наявність всіх дозвільних документів: ліцензія НБУ та реєстрація правил платіжної системи. Компанія "ОМП-2013", яка буде представлена в Україні брендом TYME, відповідає цим вимогам і має успішний досвід роботи в даній сфері протягом декількох років", - додав Ігор Мазепа.

За даними НБУ, в період з січня по червень 2014 р. загальна сума електронних платежів в Україні збільшилася на 18% порівняно з аналогічним періодом 2013 р., і склала 6 трлн 694,3 млрд гривень.

Нагадаємо, НБУ затвердив положення про порядок емісії електронних платіжних засобів.