ua en ru

Чубаров закликав Обаму захистити населення Криму від можливих етнічних чисток

Глава Меджлісу кримсько-татарського народу Рефат Чубаров закликав Президента США Барака Обаму захистити населення АР Крим від можливих етнічних чисток.

Глава Меджлісу кримсько-татарського народу Рефат Чубаров закликав Президента США Барака Обаму захистити населення АР Крим від можливих етнічних чисток. Про це йдеться в його зверненні, розміщеному в Facebook.

"У зв'язку з останніми подіями і можливими ще більш тяжкими наслідками, пов'язаними із введенням в Крим величезної кількості збройних сил Російської Федерації, кримські татари, а також їхні сусіди - росіяни, українці звертають свої надії на міжнародне співтовариство та провідні держави світу, та особливо, на уряд Сполучених Штатів Америки", - йдеться в повідомленні.

Чубаров закликав Президента і уряд США відповісти на питання, хто і коли зупинить ескалацію ситуації в Криму і відверне загрозу життя населенню Криму.

"Хто і коли відверне загрозу нових етнічних чисток, що можуть відбутися в Криму в разі виникнення прямих сутичок, спровокованих військовими та їх поплічниками з парамілітарних організацій?", - зазначив Чубаров.