ua en ru

Надзвичайний рівень пожежної небезпеки у Києві утримається до 26 квітня

Надзвичайний рівень пожежної небезпеки у Києві утримається до 26 квітня Фото: ілюстративне фото (kievcity.gov.ua)

Киян закликають максимально обережно поводитися з вогнем, зокрема в лісопаркових зонах

Надзвичайний рівень пожежної небезпеки у Києві утримається до 26 квітня 2018 року. Про це з посиланням на інформацію Українського гідрометцентру повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"В Українському гідрометцентрі попередили, що надзвичайний рівень пожежної небезпеки у столиці утримуватиметься до 26 квітня", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, киян просять максимально обережно поводитися з вогнем, зокрема в лісопаркових зонах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 25 квітня 2018 року, на території України опадів не очікується, температура повітря підніметься до +24. Так, за прогнозами українських синоптиків, на заході України сьогодні буде без опадів, вдень від +21 до +24. На півночі температура повітря вдень становитиме від +16 до +22, у центральній частині від +18 до +23. На сході країни вдень від +16 до +19, у південних областях від +19 до +24,а у Криму до +23 і без опадів. Разом з тим, вночі у східних, Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській, місцями у Волинській і Рівненській областях можливий короткочасний дощ. У Києві сьогодні вдень від +20 до +22, вночі від +8 до +10.