ua en ru

Чистий збиток ЛКМЗ у І півріччі 2010 р. знизився у 5 разів - до 2,807 млн грн

Чистий збиток Лозовського ковальсько-механічного заводу (ЛКМЗ) в першому півріччі ц.р. знизився у 5 разів - до 2,807 млн грн - у порівнянні з аналогічним періодом 2009 р. (14,697 млн грн). Про це повідомляє прес-служба ІГ УПЕК.

ЛКМЗ у І півріччі 2010 р. отримав 108,6 млн грн чистого доходу, що на 65,8% більше, ніж в аналогічному періоді 2009 р. і на 48,7% менше рівня відповідного періоду докризового 2008 р.

За словами президента ІГ УПЕК Анатолія Гиршфельда, ЛКМЗ не зміг перекрити збитки січня-лютого, коли завод вимушено простоював, але з квітня вийшов на прибуткову роботу. Він також відзначив, що "є всі підстави вважати, що II півріччя підприємство закінчить із прибутком".

ЗАТ "Лозовський ковальсько-механічний завод" - ковальсько-штампувальне і механічно-складальне підприємство. Спеціалізується на масовому великосерійному виробництві поковок 300 різних найменувань, встановлена потужність - до 180 тис. т поковок на рік.

Індустріальна група УПЕК (ІГ УПЕК) - одна з найбільших в Україні приватних компаній, що спеціалізуються в машинобудівному бізнесі, - виробник комплектуючих, вузлів й устаткування для залізничної, автомобільної, сільськогосподарської, машинобудівної і металургійної галузей. Споживачами продукції компанії є конвейєрні підприємства СНД.

ІГ УПЕК створено в 1995 році.