ua en ru

Чистий прибуток DuPont у ІІІ кварталі 2013 р. склав 285 млн дол

Американська хімічна компанія DuPont Co. зафіксувала прибуток у III кварталі 2013 р. на рівні 285 млн дол або 30 центів на акцію, проти 5 млн дол. за аналогічний період минулого року. Це виявилося вищим за очікування ринку завдяки сильним результатам підрозділів, що займаються створенням матеріалів для виробництва панелей для сонячних батарей.

Американська хімічна компанія DuPont Co. зафіксувала прибуток у III кварталі 2013 р. на рівні 285 млн дол або 30 центів на акцію, проти 5 млн дол. за аналогічний період минулого року. Це виявилося вищим за очікування ринку завдяки сильним результатам підрозділів, що займаються створенням матеріалів для виробництва панелей для сонячних батарей, повідомляє "Росія 24".

Скоригований прибуток DuPont склала 45 центів на акцію при прогнозі аналітиків, опитаних агентством Bloomberg, в 41 цент на акцію.

Квартальна виручка компанії виросла до 7,74 млрд дол. против7,39 млрд дол. за аналогічний період роком раніше, експерти очікували виручку на рівні 7,77 млрд дол.Прогноз річного прибутку був підтверджений на рівні 3,85 дол. на акцію.

Підрозділ, що проводить кевларовое волокно для бронежилетів, збільшила операційний прибуток на 16% в річному вираженні. Підрозділ електроніки, який виробляє компоненти для сонячних панелей, збільшило показник на 67%.

Американська хімічна компанія DuPont Co. була заснована в 1802 р. як підприємство з виробництва пороху. Зараз DuPont випускає широкий спектр хімічних матеріалів. Компанія є винахідником безлічі унікальних полімерних та інших матеріалів, серед яких нейлон, тефлон, кевлар і ін.