ua en ru

Число жертв землетрусу в Індонезії перевищило 800

Число жертв землетрусу в Індонезії перевищило 800 Фото: наслідки землетрусу в Індонезії (twitter.com/Sutopo_PN)

На даний момент відомо про не менше 832 загиблих

В результаті землетрусу в Індонезії загинули не менше 832 осіб. Про це повідомляє BBC з посиланням на дані Національного агентства Індонезії з попередження стихійних лих.

Повідомляється, що на даний момент відомо про не менш 832 загиблих в результаті руйнівного землетрусу і цунамі, які обрушилися на індонезійський острів Сулавесі. За даними рятувальників, під удар стихії потрапив більший район, ніж передбачалося раніше.

Також повідомляється, що кількість жертв може збільшитися, оскільки наслідки землетрусу в місті Дунгала досі не з'ясовані.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що після землетрусу в Індонезії на острові Сулавесі зафіксували 170 повторних підземних поштовхів. За даними місцевої влади, в одному з населених пунктів через землетрус обрушився готель, під уламками якого знаходяться 50 осіб.

Землетрус в Індонезії стався 28 вересня після цунамі, магнітуда склала 7,5. На Сулавесі зруйновано тисячі житлових будинків, лікарень, готелів і інших будівель. Перші кілька сотень загиблих були жителями міста Палу.