ua en ru

Число жертв обвалення будинку в Іжевську зросла до 6

Число жертв обвалення будинку в Іжевську зросла до 6 Фото: обвалення в Іжевську (twitter.com-5-tv.ru)

Серед загиблих двоє дітей

У Росії в Іжевську 9 листопада завалилася частина житлового будинку, в результаті події загинули шестеро людей, серед них двоє дітей. Про це повідомляє РБК.

Повідомляється, що на місці обвалення будинку в Іжевську рятувальники виявили людські останки. Таким чином, число жертв трагедії досягло шести осіб.

"Тіло загиблого було виявлено під завалами на рівні підвалу, його витягли", - розповіли в екстрених службах РФ. Ще одна людина залишається зниклим без вісті.

Для координації робіт з ліквідації наслідків обвалення в Іжевськ вилетів глава МНС рф Володимир Пучков. Він повинен, зокрема, перевірити роботу пунктів тимчасового розміщення і обговорити допомогу постраждалим.

Нагадаємо, 9 листопада в Іжевську обрушилася частина багатоповерхового будинку в результаті чого загинули не менше трьох людей, ще четверо постраждали.

За попередньою версією, причиною обвалення став вибух побутового газу, епіцентр знаходився або на другому, або на третьому поверсі. За даними МНС, в зруйнованої частини будинку могли перебувати 10-15 чоловік.