ua en ru

Кількість користувачів віддалених сервісів "Львівгазу" зросла на 35%

Кількість користувачів віддалених сервісів "Львівгазу" зросла на 35% Фото: газовий лічильник (РБК-Україна)

Особистий кабінет, контакт-центр, смс-передача показань, функція "Call back" суттєво економлять час споживачів

За 11 місяців кількість зареєстрованих споживачів сервісу "Особистий кабінет" зросла на 41,4 тис. З його допомогою клієнти "Львівгазу" мають змогу контролювати стан особового рахунку, розмір нарахованої субсидії, а також кількість спожитої енергії в - кубометрах, кіловатах, гігакалоріях і мегаджоулях. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Особистий кабінет дає змогу нашим клієнтам в дистанційному режимі отримати повний доступ до даних особового рахунку та можливість керувати ним. Завдяки використанню сучасних технологій ми маємо можливість надавати всі консультації дистанційно. Наші віддалені сервіси: особистий кабінет, контакт-центр, смс-передача показань, функція "Call back" суттєво економлять час споживачів", - зазначає начальник управління клієнтського сервісу ПАТ "Львівгаз" Орислава Щурко.

Клієнти "Львівгазу" активно користуються й іншими дистанційними каналами. До прикладу, від початку року контакт-центр опрацював 1,6 млн звернень. Ще 471 тисяч 984 разів клієнти скористались голосовим меню (IVR).

Отримати консультацію споживачі Львівщини можуть і за допомогою Особистого кабінету. Від початку року, за допомогою цього каналу, фахівцями контакт-центр було надано 17 тисяч 366 консультації. Також в особистому кабінеті на сайті 104.ua доступна опція зворотнього дзвінка – Callback, якою від початку року скористались 4 тисячі 824 абоненти.