ua en ru

Чиновницю управління Пенсійного фонду у Львівській області оштрафували через корупцію

Чиновницю управління Пенсійного фонду у Львівській області оштрафували через корупцію Фото: прокуратура (screenshot(google-maps)

Жінка у вересні 2016 року придбала автомобіль за 500 тисяч гривень і не внесла його у декларацію

Чиновницю управління Пенсійного фонду у Львівській області оштрафували через корупцію. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури у Львівській області.

"Прокуратурою Львівської області доведено вину начальника одного із відділів управління Пенсійного фонду у Львівській області у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, жінка у вересні 2016 року придбала автомобіль Opel Astra, вартістю понад 500 тисяч гривень і не внесла його у декларацію, чим вчинила адміністративне правопорушення, передбачене ч.2 ст.172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю).

"За наслідками судового розгляду Галицьким районним судом міста Львова до правопорушниці застосовано стягнення у вигляді штрафу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національне агентство з запобігання корупції (НАЗК) склало і направило до суду протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності депутата Березанської міської ради Київської області Володимира Луценка за адміністративні правопорушення.