ua en ru

Чиновницю Фонду гарантування вкладів затримали на хабарі в 5 млн доларів

Чиновницю Фонду гарантування вкладів затримали на хабарі в 5 млн доларів Фото: Юрій Луценко (прес-служба Юрія Луценка)

Затримана розробила схему вимагання хабарів від керівників банківських установ

Чиновницю Фонду гарантування вкладів фізичних осіб затримали під час одержання хабара в розмірі 5 млн доларів. Про це повідомив головний прокурор України Юрій Луценко в Facebook.

"ГПУ спільно з управлінням СБУ сьогодні при одержанні неправомірної вигоди в сумі 5 млн доларів затримано один з уповноважених осіб Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, яка розробила злочинну схему вимагання та одержання хабарів від керівників банківських установ, в яких введено тимчасові адміністрації", - написав Луценко.

Так, згідно з повідомленням, чиновниця вимагала гроші за невтручання ліквідаторів та інших осіб Фонду, в порядку погашення банківськими установами зобов'язань перед кредиторами та реалізацію високоліквідних активів за заниженими цінами.

ГПУ спільно з управлінням ДО СБУ сьогодні під час отримання неправомірної вигоди в сумі $5 млн затримано одну з уповноваж...

Опубліковано Юрієм Луценком 7 червня 2017 р.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що у Львові заарештували начальника відділу Міжрегіональної митниці Державної фіскальної служби на 60 діб.