ua en ru

Чиновника одеської філії "Укрзалізниці" спіймали на хабарі у 10 тис. доларів

Чиновника одеської філії "Укрзалізниці" спіймали на хабарі у 10 тис. доларів Фото: посадовця зловили на хабарі у 10 тис. доларів

Чиновник вимагав гроші за підписання дозвільної документації

У вівторок, 21 лютого, співробітники обласної прокуратури і працівники Управління захисту економіки в Одеській області спіймали чиновника "Одеської дистанції електропостачання" регіональної філії ПАТ "Укрзалізниці" під час одержання неправомірної вигоди у розмірі 10,5 тис. доларів США. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Одеської області.

Зазначено, що чиновник вимагав і отримав 10,5 тис. доларів США від представника підприємства за підписання дозвільної документації на підключення додаткового трансформатора для постачання електроенергії.

Повідомляється, що прокуратура Одеської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 КК України (вимагання та одержання неправомірної вигоди).

altaltalt

Фото: посадовця зловили на хабарі у 10 тис. доларів

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що керівника Фонду соціального захисту інвалідів при Міністерстві соціальної політики затримали на хабарі у розмірі 700 тисяч гривень.