ua en ru

Чиновника Головного сервісного центру МВС затримали на хабарі

Чиновника Головного сервісного центру МВС затримали на хабарі Ілюстративне фото (twitter.com/nab_ukr)

Наразі затриманому чиновнику повідомлено про підозру

Чиновника Головного сервісного центру Міністерства внутрішніх справ України (МВС) затримали на хабарі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Генпрокуратури.

Як зазначається, вчора, 26 вересня 2018 року, правоохоронці провели спецоперацію, за результатами якої затримали начальника управління логістики Головного сервісного центру МВС та посередника, який сприяв службовцю, під час отримання від приватного підприємця другої частини неправомірної вигоди в сумі 1,5 тис. євро.

Повідомляється, що чиновник вимагав 3,3 тис. євро за безперешкодне отримання приватним підприємцем свідоцтв про погодження конструкцій транспортних засобів (встановленню газового обладнання) відповідно до поданих ним заявок

Наразі затриманому чиновнику повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 (одержання хабара) КК України, а його спільнику за ч. 5 ст. 27 (види співучасників), ч. 3 ст. 368 (одержання хабара) КК України.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що за підозрою в отриманні хабара затримали члена поліцейської комісії головного управління Нацполіції у Львівській області Володимира Марусяка.

Крім того, у Дніпропетровській області затримали на хабарі у 34 тис. гривень працівника ліцею.