ua en ru

Чиновника Дніпропетровської облради затримали на хабарі

Чиновника Дніпропетровської облради затримали на хабарі Ілюстративне фото (facebook.com/SecurSerUkraine)

На хабарі затримали начальника відділу виконавчого апарату Дніпропетровської обласної ради

Чиновника Дніпропетровської облради затримали на хабарі у 2 тис. доларів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України.

Як зазначається, правоохоронці затримали на одержанні неправомірної вигоди начальника відділу виконавчого апарату Дніпропетровської обласної ради. Повідомляється, що за прийняття рішення про безперешкодну передачу в оренду приміщень гаражів однієї із міських лікарень Дніпра посадовець вимагав 2 тис. доларів хабара.

Чиновника затримали під час одержання вказаної суми хабара, наразі йому планується повідомлення про підозру за ч. 3 ст.369-2 КК України та готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Одесі співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі посадовця Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Крім того, повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою викрили на систематичних хабарах керівника одного з управлінь Одеської митниці Державної фіскальної служби (ДФС).