ua en ru

За чотири роки проведення АТО загинули 24 співробітника СБУ

За чотири роки проведення АТО загинули 24 співробітника СБУ Фото: СБУ (УНІАН)

За ці роки СБУ набула досвіду успішної протидії розвідувально-підривній діяльності спецслужб РФ

За чотири роки проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі загинули 24 співробітника Служби безпеки України (СБУ), про що повідомляє прес-служба відомства.

"За чотири роки антитерористичної операції Служба втратила 24 своїх співробітників, але запобігла десяткам терористичних актів проти мирного населення, набула досвіду успішної протидії розвідувально-підривній діяльності російських спецслужб, зібрала беззаперечні докази для міжнародної спільноти щодо військової агресії Росії на території України", - наголошується у повідомленні.

Крім того, очільник відомства Василь Грицак підкреслив, що "служба продовжить ефективне виконання поставлених завдань з протидії російський агресії до остаточного відновлення територіальної цілісності України".

Нагадаємо, у понеділок голова держави Петро Порошенко офіційно оголосив про старт операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі. Так, президент підписав указ про початок операції Об'єднаних сил.

За словами Порошенка, за чотири роки антитерористична операція виконала поставлені завдання. Офіційно ООС почалася 30 квітня о 14:00.