ua en ru

У Чернівцях чоловік збив насмерть дівчину на пішохідному переході й утік

У Чернівцях чоловік збив насмерть дівчину на пішохідному переході й утік Фото: смертельна ДТП у Чернівцях (прес-служба НПУ)

Поліція просить громадян допомогти встановити місцезнаходження водія

У Чернівцях 4 листопада 2017 року о 19:40 на Проспекті Незалежності сталася дорожньо-транспортна пригода на пішоходному переході, в якій загинула 19-річна дівчина. Нині поліція розшукує винуватця ДТП, повідомляє прес-служба Національної поліції.

"Керуючи автомобілем "Мерседес-Бенц Віто" на іноземній реєстрації, водій проігнорував червоний сигнал світлофора і допустив наїзд на 19-річну дівчину, котра переходила дорогу по пішохідному переході. Від сильного удару потерпілу відкинуло на кількадесят метрів від переходу. Внаслідок отриманих під час ДТП травм дівчина загинула на місці пригоди", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що, насмерть збивши пішохода, водій мікроавтобуса втік із місця події, а в ході пошукових заходів його автомобіль було знайдено покинутим на сусідній вулиці. Зі слів очевидців аварії, у водія були помітні ознаки сп’яніння.

"Працівники поліції встановили, що до скоєння дорожньо-транспортної пригоди зі смертельними наслідками причетний 39-річний житель Чернівецької області Австрієвський Геннадій Валентинович. Якщо вам відома будь-яка інформація про місцезнаходження вказаного громадянина, прохання повідомити до поліції за номером спецлінії "102", - звернулися у відомстві.

У Чернівцях чоловік збив насмерть дівчину на пішохідному переході й утікУ Чернівцях чоловік збив насмерть дівчину на пішохідному переході й утікУ Чернівцях чоловік збив насмерть дівчину на пішохідному переході й утікУ Чернівцях чоловік збив насмерть дівчину на пішохідному переході й утікУ Чернівцях чоловік збив насмерть дівчину на пішохідному переході й утік

Фото: смертельна ДТП у Чернівцях (прес-служба НПУ)

Там також додали, що за цим фактом працівники слідчого управління відкрили кримінальне провадження, проводяться слідчі дії та з’ясовуються обставини автопригоди.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Рівненській області нетверезий чоловік збив на смерть двох жінок на пішохідному переході, після чого втік із місця дорожньо-транспортної пригоди.