ua en ru

Чорноволенко заявив, що не буде знімати свою кандидатуру на 220 мажоритарному окрузі в Києві

Кандидат у народні депутати від "Батьківщини" Олександр Чорноволенко, якого "Удар" пропонує зняти у 220 окрузі м. Києва, не буде знімати своєї кандидатури на користь Івана Фіщенка від "Удару". Про це Чорноволенко сьогодні повідомив РБК-Україна.

"Нехай кандидатуру знімає Фіщенко, чому я буду знімати свою кандидатуру, якщо я - найсильніший кандидат в окрузі... Я бачив соціологічне опитування, і я там на першому місці", - сказав Чорноволенко.

Він додав: "Це досить дивна і провокативна пропозиція, бо у всіх дослідженнях я був першим з самого початку і зараз залишаюся першим. Останнє дослідження сьогодні закінчив КМІС, і я на 25% випереджую, тепер уже можна сказати, мого суперника з "Удару", бо його не зняли, тому це дивно, і якщо вже дивитися на мого суперника, то це молодий хлопець 24 років, який за все своє життя і копійки не заробив і, відповідно до своєї декларації, живе на пенсію своєї бабусі. Очевидно, в нього ні досвіду, ні вміння, ні бажання вести боротьбу зі злочинним режимом немає. Це просто провокація, в тому числі зі сторони "Удару", на замовлення злочинного режиму".

Чорноволенко зауважив, що "Батькіщвина" ще не пропонувала зняти йому свою кандидатуру. Зазначимо, з'їзд "Батьківщини" має відбутися завтра, 15 жовтня.

Читайте також: "Удар" зняв на користь "Батьківщини" 26 кандидатів, з них тільки двох по Києву