ua en ru

У Чернівецькій області перекинулося авто, є постраждалі

У Чернівецькій області перекинулося авто, є постраждалі Фото: у Чернівецькій області сталася ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

В результаті аварії постраждали три людини

У Чернівецькій області перекинувся легковий автомобіль, в результаті чого постраждали три людини. Про це йдеться в повідомленні поліції Чернівецької області.

Повідомляється, що інцидент стався в ніч на 9 листопада у Новоселицькому районі. 18-річна дівчина, керуючи автомобілем "БМВ" на центральній дорозі в селі Магала, допустила з'їзд з проїжджої частини, внаслідок чого авто перекинулося.

"В результаті водій і двоє пасажирів іномарки з численними тілесними ушкодженнями госпіталізовані в лікарню швидкої медичної допомоги. Крім цього, лікарі діагностували у постраждалих алкогольну інтоксикацію. Ще одну пасажирку медичні працівники оглянули і відпустили додому", - йдеться в повідомленні.

Відомості за фактом ДТП внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У Чернівецькій області перекинулося авто, є постраждаліУ Чернівецькій області перекинулося авто, є постраждаліУ Чернівецькій області перекинулося авто, є постраждаліУ Чернівецькій області перекинулося авто, є постраждалі

Фото: ДТП в Чернівецькій області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві сталася подвійна ДТП з участю трьох авто. В результаті аварії загинула людина.