ua en ru

У Чорному морі затонув турецький суховантаж

У Чорному морі затонув турецький суховантаж Фото: турецький суховантаж Bilal Bal (ShipSpotting.com)

Рятувальники знайшли тіла 4 членів екіпажу

У Чорному морі затонув турецький суховантаж Bilal Bal, на борту якого перебували 11 членів екіпажу. Про це повідомляє NTV.

"Сигнал лиха був отриманий рано вранці сьогодні, 1 листопада 2017 року. Судно затонуло на відстані 12 морських миль від села Агва. Суховантаж перевозив чавун з порту Гемлик на Мармуровому морі в чорноморський порт Ереглі", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, підводний човен визначив місцезнаходження затонулого корабля. На пошуки екіпажу вирушили три човни берегової охорони Туреччини.

Наголошується, що в Чорному морі знайшли тіла 4 членів екіпажу, а також були знайдені 5 порожніх рятувальних шлюпок і рятувальні жилети.

За словами прем'єр-міністра Туреччини Біналі Йилдирима, причина аварії невідома. У даний момент пошуково-рятувальна операція триває.

Оскільки в місці аварії глибина досягає 20-24 кілометра, і температура морської води в цьому регіоні дуже низька, існує ризик переохолодження зниклих членів екіпажу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в центральній частині Кенії вертоліт з журналістами на борту упав в озеро Накуру, в результаті події загинули п'ять осіб. Падіння вертольота відбулося незабаром після зльоту.