ua en ru

У Чернігівській області на хабарі затримали трьох посадовців поліції

У Чернігівській області на хабарі затримали трьох посадовців поліції Фото: затримання хабарників (ssu.gov.ua)

Посадовців затримали після одержання всієї суми хабара

У Чернігівській області співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі керівників слідчого відділу, сектору превентивної діяльності та старшого дільничного одного з районних відділів поліції. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"...посадовці організували механізм систематичного вимагання неправомірної вигоди від місцевих жителів за уникнення кримінальної відповідальності за скоєні правопорушення. Оперативники спецслужби задокументували факт вимагання зловмисниками п’яти з половиною тисяч гривень від мешканця райцентру", - йдеться у повідомленні.

За хабар поліцейські обіцяли не притягати до кримінальної відповідальності підозрюваного у скоєнні крадіжки чужого майна.

Посадовців затримали поблизу районного центру після одержання всієї суми хабара.

У Чернігівській області на хабарі затримали трьох посадовців поліціїУ Чернігівській області на хабарі затримали трьох посадовців поліціїУ Чернігівській області на хабарі затримали трьох посадовців поліції

Фото: затримання хабарників (ssu.gov.ua)

Наразі тривають невідкладні слідчі дії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Миколаєві на хабарі у 1 тис. доларів затримали керівника апарату Центрального районного суду міста.