ua en ru

У Чернігівській області викрито банду торговців психотропами, до якої входив співробітник ДСНС

У Чернігівській області викрито банду торговців психотропами, до якої входив співробітник ДСНС Фото: прокуратура (screenshot(google-maps)

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу

У Чернігівській області викрито банду торговців психотропами, до якої входив співробітник Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Чернігівській області.

"Прокуратурою Чернігівської області спільно зі співробітниками управління Служби безпеки України в області 07.11.2017 викрито працівника управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області, який за попередньою змовою з місцевим жителем збував психотропні речовини на території м. Чернігова", - йдеться у повідомленні.

Вчора, 9 листопада 2017 року правоохоронцю та його спільнику було повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та збуті психотропної речовини, що було вчинене за попередньою змовою групою осіб.

"Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу. На даний час слідство триває, вживаються заходи з метою встановлення всіх обставин кримінального правопорушення", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові поліція вилучила у місцевого мешканця боєприпаси та наркотики.