ua en ru

У Чернігівській області сталася пожежа у військовій частині, постраждав контрактник ЗСУ

У Чернігівській області сталася пожежа у військовій частині, постраждав контрактник ЗСУ Фото: у військовій частині сталася пожежа (facebook.com/lysenko.andrii)

Пожежа сталася внаслідок порушення правил пожежної безпеки

У Чернігівській області внаслідок пожежі у військовій частині постраждав військовий-контрактник Збройних сил України. Про це заявив прес-секретар генпрокуратури Андрій Лисенко у Facebook.

"29.03.2018 приблизно о 07:30 ранку в одній з військових частин, що дислокується неподалік села Гончарівське Чернігівської області, сталася пожежа в наметовому містечку. Отримав опіки другого ступеня військовослужбовець-контрактник ЗСУ, згорів намет та пошкоджено військове майно, а саме, ліжка, спальники тощо", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, пожежа сталася внаслідок порушення правил пожежної безпеки, а саме - правил експлуатації військової печі ПОВ 57. Потерпілого військового госпіталізовано, наразі його стан оцінюється, як задовільний.

"За фактом пожежі військовою прокуратурою Чернігівського гарнізону розпочато кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 270 Кримінального кодексу України: "порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило виникнення пожежі, якою заподіяно шкоду здоров’ю людей", - йдеться у повідомленні.

29.03.2018 приблизно о 07:30 ранку в одній з військових частин, що дислокується неподалік села Гончарівське...

Опубліковано Андрієм Лисенком 30 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі внаслідок вибуху постраждав піротехнік Державної служби України з надзвичайних ситуацій.