ua en ru

"Чернігівгаз" газифікував 380 нових об’єктів

"Чернігівгаз" газифікував 380 нових об’єктів Газовий вентиль (УНІАН)

У 2020 році працівники "Чернігівгазу" газифікували 20 багатоповерхівок та 333 приватних будинки. Також компанія збудувала та підключила системи газопостачання на 15 промислових об’єктах загальною потужністю 6,7 тисяч куб. м за год. Серед них – асфальтобетонний завод та зерносушильні комплекси.

Про це повідомляє прес-служба АТ "Чернігівгаз".

"Ми надаємо увесь пакет послуг з газифікації – від моменту, коли клієнт лише подумав про те, що йому потрібен газ, і до моменту, коли він уже зміг увімкнути його і почав користуватися – те, що називається "під ключ". Тобто це і фахові консультації, і проектування мереж, і підбір обладнання відповідно до потреб та бюджету клієнта – хай то побутовий споживач чи великий промоб’єкт. Ми будуємо внутрішні та зовнішні мережі газопостачання, вводимо їх в експлуатацію та здійснюємо пуск газу", - розповідає директор з капітального будівництва АТ "Чернігівгаз" Сергій Дорошенко.

У прес-службі зазначили, що отримати консультації з усіх питань стосовно газифікації можна в Клієнтських просторах 104.ua, які обслуговують клієнтів АТ "Чернігівгаз". Зараз компанія впроваджує послуги персональних менеджерів, які супроводжуватимуть клієнта на всіх етапах – від збору потрібних документів до вибору газового обладнання і безпосередньо пуску газу.

Із 380 приєднань, які "Чернігівгаз" здійснив минулого року, 127 були стандартними, а 253 – нестандартними. Тобто на об’єктах споживачів були індивідуальні особливості, всі їх фахівці враховували при проектуванні та будівництві мереж. Наприклад, за словами прес-служби, в 16-поверховій новобудові збудували мережу газопостачання для дахової котельні.

"Чернігівгаз" має 65-річний досвід роботи, досвідчених спеціалістів та технічну базу, які дозволяють втілювати нам проекти будь-якої складності. І після того, як ми газифікували будинок чи промисловий об’єкт, ми залишаємося з нашим клієнтом і за його замовленням завжди готові забезпечити технічне обслуговування внутрішніх мереж газопостачання, налаштування та сервісне обслуговування газового обладнання, реконструкцію мереж – тобто всі ті потреби, які можуть виникнути в ході експлуатації", - каже Сергій Дорошенко.

Також у прес-службі зазначають, що споживачі обирають в якості джерела енергії саме газ, бо він - найзручніший та найекологічніший.

"За даними дослідження Центру Разумкова, проведеного у 2020 році, лише 0,7% опитаних українців стикались із перериванням газопостачання і ще 3,2% мали такі випадки час від часу. Це свідчить про те, що газ залишається ще й найстабільнішим та найнадійнішим джерелом енергії. Крім того, здійснюючи нові газифікації, компанія робить внесок і в розвиток інфраструктури регіону та її економіки, адже великі промислові об’єкти, які запрацювали завдяки підключенню до газових мереж, є бюджетоутворюючими", - йдеться у повідомленні.