ua en ru

В Чернігові водолази знайшли в річці тіло 12-річної дівчинки

В Чернігові водолази знайшли в річці тіло 12-річної дівчинки Фото: тіло дівчинки знайшли після двох днів пошуків (dsns.gov.ua)

Дівчинка зникла 14 серпня

В Чернігові водолази знайшли тіло 12-річної дівчинки. Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"Водолазами обласної рятувально-водолазної служби в районі оздоровчого комплексу "Княжий Град" виявлено та піднято з річки Десна тіло 12-річної Юлії, яка 14 серпня зникла у воді під час відпочинку на міському пляжі "Золотий берег", - зазначили у відомстві.

В ДСНС розповіли, що впродовж 14-15 серпня проводились активні пошуки зниклої дитини шляхом обстеження підводної та надводної акваторії річки Десна, а також берегової лінії пішими патрулями рятувальників. До робіт залучалося 14 чоловік особового складу, 3 одиниці техніки та 2 моторні човни, а також 3 чоловіки та 1 моторний катер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківській області в ставку втопилася півторарічна дівчинка. Мати дитини поклала доньку спати вдома та пішла до сусідки у гості, залишивши відкритими вхідні двері. Коли жінка повернулася, дитини вдома не було.