ua en ru

У Чернігові з'явилася 3G-мережа від Vodafone

У Чернігові з'явилася 3G-мережа від Vodafone Фото: Vodafone в Україні (Independent.ie)

Швидкісний мобільний Інтернет від британського оператора з'явився у Чернігові в перший день зими

Британський мобільний оператор Vodafone в ніч на 1 грудня 2015 року запустив власну мережу 3G у Чернігові. Про це сьогодні повідомили у прес-службі компанії.

Таким чином, мешканці та гості стародавнього Чернігова можуть користуватися швидкісним мобільним Інтернетом від самого початку зими.

Як зазначили в компанії, завдяки послузі швидкісного мобільного доступу до Інтернету користувачі зможуть миттєво відкривати інтернет-сторінки, переглядати потокове відео, користуватися хмарними сервісами зберігання інформації, слухати в дорозі улюблену радіостанцію через Інтернет, швидко завантажувати відео прямо з телефону, до соціальних мереж або слухати аудиотреки із соцмереж тощо.

Щоб забезпечити максимально якісне покриття 3G-мережі, "Водафон" встановив обладнання не тільки на існуючі базові станції, але й побудував додаткові базові станції для забезпечення "килимового" покриття облцентру.

Швидкісний Інтернет буде доступний у Чернігові всім абонентам Vodafone і "МТС Україна". Щоб значок 3G (H+) засвітився на екрані, достатньо мати телефон з підтримкою 3G. У його меню слід вибрати режим мережі 3G або автоматичний режим GSM/WCDMA. Також у абонентів має бути активована послуга мобільного Інтернету.

3G мережу в Чернігові запустили! Насолоджуйтесь якісним швидкісним інтернетом, щасливчики! :)

Posted by Vodafone Ukraine on 1 грудня 2015 р.

Нагадаємо, раніше британський мобільний оператор Vodafone запустив 3G у Луцьку, Ужгороді, Мукачевому, Буковелі, Чернівцях, Одесі та приступив до поетапного запуску мережі в Києві.

Загалом на сьогодні швидкісний мобільний Інтернет від "Водафон" доступний у понад 80 населених пунктах України.

Як повідомлялося, у Львові 3G-мережа від Vodafone запрацює 7 грудня.