ua en ru

У Чернігові ОВК відмовилася реєструвати людей Березенко через тиск Корбана, - штаб

Після здійснення тиску та адміністративного впливу кандидата в народні депутати по округу №205 у Чернігові Геннадія Корбана на окружну виборчу комісію, її члени відмовилися приймати подання на членів дільничних комісій від кандидата Сергія Березенка та політичної партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність". Про це сьогодні, 9 липня, заявили у виборчому штабі Березенко.

На переконання працівників виборчого штабу Березенко, ця ситуація остаточно ставить крапку в питанні про те, хто використовує адмінресурс в окрузі №205. Також штаб Березенко не виключає, що вже найближчим часом буде оскаржувати дії ОВК у суді.

Нагадаємо, днями працівники прокуратури Чернігівської області вилучили документи, серед яких були подання на членів дільничних комісій від кандидата Березенко та політичної партії "БПП "Солідарність".

Довірена особа Березенко Христина Дема заявила, що це є втручанням у роботу комісії. Крім того вона не виключає, що за цими діями стоїть якийсь кандидат, що має вплив на прокуратуру і намагається зірвати виборчий процес.

Раніше Корбан також влаштував скандал в ОВК та погрожував фізичною розправою її голові Михайлу Пунько.