ua en ru

У Чернігові невідомий повідомив про замінування, інформація не підтвердилася

У Чернігові невідомий повідомив про замінування, інформація не підтвердилася Фото: МВС

Локації ніяким чином не були пов’язані з виборчим процесом

У Чернігові невідомий повідомив про замінування, інформація не підтвердилася. Про це повідомляє прес-служба СЗГ УМВС України в Чернігівській області.

"До чергової частини Чернігівського міськвідділу міліції зателефонував невідомий і повідомив про замінування. Обстеживши будівлі, міліція вибухівки не виявила", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, телефонний хуліган свідомо чи через поспіх серед трьох адрес назвав одну неіснуючу. За вказаними адресами виїхали слідчо-оперативні групи міліції, вибухотехніки, рятувальники, медики і представники комунальних служб, обстеживши об'єкти, вибухівки не виявили.

Зазначається, що всі три локації ніяким чином не були пов'язані з виборчим процесом.

Наразі триває досудове розслідування. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками) - карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що станом на 10:00 в окрузі 205 у Чернігові грубих порушень не зафіксовано.