ua en ru

В Чернігові нардеп напав на заступника голови ОВК, - ЗМІ

В Чернігові нардеп напав на заступника голови ОВК, - ЗМІ

Робота Чернігівської окружної виборчої комісії (ОВК) по округу 206 вчора, 1 липня, опинилась під загрозою зриву через представників парії "Батьківщина". Про це повідомляють чернігівські ЗМІ з посиланням на власні джерела.

Зокрема, за даними джерел видання, народний депутат Валерій Дубіль (фракція "Батьківщина") на чолі з групою членів ВО "Батьківщина" зривав засідання окружної виборчої комісії 206, "замінівши при цьому нардепа Олександру Кужель".


За даними видання, для цього нардеп навіть вдався до "фізичних дій, застосувавши силу до заступника голови ОВК 206 Ірини Примери". "Я буду вчити (як вести засідання ОВК)", - крикнув нардеп Дубіль головуючій.

Місцеві ЗМІ зазначають, що члени "Батьківщини" намагаються перешкодити голосуванню за рішення про відхилення підроблених подань у члени дільничних комісій від 41 технічного кандидата.

Зазначається, що 29 червня в останній день подання документів щодо членів дільничних комісій представники 41 технічного кандидата намагалися зареєструвати підроблені документи. Наступного дня, за даними видання, члени ОВК перевірили інформацію з поданих папок і виявили фальсифікацію.