ua en ru

У Черкаській області на хабарі у 75 тис. гривень затримано голову лікарської комісії, - Луценко

У Черкаській області на хабарі у 75 тис. гривень затримано голову лікарської комісії, - Луценко Фото: на хабарі затримано голову лікарської комісії

Зловмисник вимагав хабар за сприяння учаснику АТО в отриманні групи інвалідності

Прокуратура Черкаської області спільно з Головним Управлінням Національної поліції і Службою безпеки України затримала на одержанні неправомірної вигоди у розмірі 75 тис. гривень голову Лікарсько-кваліфікаційної комісії комунального закладу "Городищенське територіальне медичне об'єднання". Про це на своїй сторінці в Facebook написав генеральний прокурор Юрій Луценко.

Луценко розповів, що голова лікарської комісії вимагав та отримав 75 тис. гривень від учасника антитерористичної операції за сприяння в оформленні комісією медичних документів, які дають право на отримання групи інвалідності.

Сьогодні прокуратурою Черкащини спільно з оперативниками УСБУ та ГУНП затримано голову Лікарсько-кваліфікаційної комісі...

Опубліковано Юрієм Луценком 16 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура Київської області, а також Київське обласне управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України затримали на одержанні неправомірної вигоди у розмірі 5 тис. гривень старшого сержанта взводу № 1 роти забезпечення безпеки дорожнього руху Управління превентивної діяльності ГУ Нацполіції.