ua en ru

В Черкаській області в результаті пожежі в будинку загинули четверо дітей

В Черкаській області в результаті пожежі в будинку загинули четверо дітей Фото: пожежа (flickr.com/jerry_lake)

Пожежа сталася в населеному пункті Драбівці

У Черкаській області у населеному пункті Драбівці сталася пожежа в житловому будинку, в результаті події загинули четверо дітей. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

Повідомляється, що ввечері, 17 грудня, до служби порятунку "101" з села Драбівці Золотоніського району надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку.

Так, на ліквідацію пожежі прибули рятувальники 8-ї Державної пожарноспасательной частини та місцева пожежна команда з населеного пункту Скориківка. Спільними зусиллями вогнеборців пожежу вдалося ліквідувати.

При проведенні розвідки в одній з кімнат будинку були виявлені тіла чотирьох загиблих дітей: 2009, 2013, 2014, 2016 року народження.

За попередніми даними, ймовірною причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

В Черкаській області в результаті пожежі в будинку загинули четверо дітейВ Черкаській області в результаті пожежі в будинку загинули четверо дітейВ Черкаській області в результаті пожежі в будинку загинули четверо дітейВ Черкаській області в результаті пожежі в будинку загинули четверо дітей

Фото: пожежа в Черкаській області (dsns.gov.ua)

Нагадаємо, 16 грудня у Вінницькій області в селі Заливанщина Калинівського району в 00:49 16 грудня 2017 року у приватному житловому будинку виникла пожежа, в результаті якого загинули три людини.

"О 2:23 пожежа ліквідована на площі 100 кв. м. На місці пожежі виявлено тіла 3 загиблих. Причина пожежі встановлюється", - йдеться в повідомленні на сайті ДСНС.