ua en ru

У Черкаській області сталася бійка між "Азовом" та охоронцями

У Черкаській області сталася бійка між "Азовом" та охоронцями

Бійка між представниками цивільного корпусу "Азов" та працівниками приватної охоронної фірми, запрошеної на прохання сільської ради, відбулася в селі Рацевому Чигиринського району Черкаської області. Про це повідомляють черкаські ЗМІ.

Як зазначається, конфлікт виник через інформацію, що нібито на зібранні села мають розглядатися питання, пов'язані із спорудженням на території сільради нових курників птахофабрики "Перемога Нова".


Насправді ж, зазначає видання, розглядалися питання пов’язані з відновленням у селах сільради нічного вуличного освітлення та поліпшення водопостачання. Кошти на ці потреби обіцяє виділити "Перемога Нова".

За даними ЗМІ, перед початком зібрання представники охоронної фірми перекрили вхід до будинку культури, пропускаючи в середину лише селян та журналістів. Натомість противники будівництва курників організували пікетування знадвору. Перед початком громадських слухань представники цивільного корпусу "Азов" пішли у наступ, намагаючись прорватися до будинку культури. Розпочалася "досить жорстка бійка", яка згодом перейшла у штовханину. В результаті, всі охочі змогли потрапити на громадські слухання, повідомляють місцеві видання.

Також зазначається, що громадські слухання тривали 3,5 години.