ua en ru

У Черкаській області між поліцією та злочинцями сталася перестрілка, є жертви

У Черкаській області між поліцією та злочинцями сталася перестрілка, є жертви Фото: між поліцією і злочинцями сталася перестрілка

Під час затримання один зі злочинців відкрив вогонь по співробітниках поліції і був ліквідований

У Черкаській області Головне управління Національної поліції у Київській області спільно з Корпусом оперативно-раптової дії Національної поліції провели операцію з затримання злочинців, в результаті якої один зі зловмисників був застрелений при спробі чинити опір. Про це на Facebook повідомив представник МВС Артем Шевченко.

Повідомляється, що під час затримання один зі злочинців відкрив вогонь по співробітниках поліції і був ліквідований.

"Деталі цієї цієї спецоперації Головного управління Національної поліції в Київській області за участі КОРД - Корпусу Оперативно-Раптової Дії Національної поліції України будуть згодом. Але висновок один можна зробити вже: стріляти по поліцейським - прямий шлях туди, звідки можна не повернутися. Перевірено - одним із цих зухвалих розбійників", - написав Шевченко.

Деталі цієї цієї спецоперації Головне управління Національної поліції у Київській області за участі КОРД - Корпус оперативно виконув...

Опубліковано Artem Shevchenko 20 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Рівному по управлінню патрульної поліції стріляли з протитанкового гранатомета, пошкоджено гаражне приміщення.