ua en ru

У Черкаській області директора комерційної компанії підозрюють у розтраті 4,8 млн гривень

У Черкаській області директора комерційної компанії підозрюють у розтраті 4,8 млн гривень Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

До розкрадання бюджетних коштів також причетний начальник одного з відділів Черкаської ОДА

У Черкаській області директора комерційної компанії підозрюють у розтраті 4,8 млн гривень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ України у Facebook.

Як повідомляється, у Черкаській області поліція повідомила про підозру директору комерційної компанії за розтрату бюджетних коштів у розмірі понад 4,8 млн гривень.

"Працівники Управління захисту економіки в Черкаській області ДЗЕ НП України Національна поліція України довели причетність до розкрадання бюджетних коштів як керівника комерційної структури, так і начальника одного з відділів ОДА", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, фігурантам справи загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Головне слідче управління Національної поліції України здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою колишнього голови наглядової ради однієї з кондитерських фабрик у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 27 ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України.