ua en ru

У Черкасах затримали групу наркодилерів, які 2 роки збували наркотики в області

У Черкасах затримали групу наркодилерів, які 2 роки збували наркотики в області Фото: затримання наркодилерів у Черкасах

Загалом правоохоронці затримали групу з 6 наркодилерів

У Черкасах поліція спільно з прокуратурою області затримала злочинну групу у складі 6 осіб, які організували виготовлення та збут на території Черкас та Черкаського району амфетаміну та марихуани. Про це повідомляє прес-служба обласного управління Національної поліції.

"Група діє на території Черкас вже не перший рік. До її складу входить шість жителів міста Черкаси. Організував незаконний бізнес 35-річний житель міста, який поставляв наркотики в особливо великих розмірах своїм довіреним особам, які надалі по ланцюгу надавали їх безпосереднім продавцям, а останні реалізовували", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що за результатами проведених санкціонованих обшуків домоволодінь, транспортних засобів у нардкодилерів вилучено понад 139 доз психотропної речовини - амфетаміну та 150 доз марихуани, розфасованої по пакетиках і готової до вживання.

altaltaltaltalt
Фото: виявлення групи наркодилерів у Черкасах

"Також вилучено електронні ваги, електрошокер і пістолет, гроші в сумі 150 тис. гривень, отримані від незаконного обігу наркотичних засобів, а також транспортні засоби марки AUDI А6, Mersedes-Bens, Opel. Організатор незаконного бізнесу та його подільники затримані в порядку статті 208 КПК. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу", - доповіли у відомстві.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу. Наразі проводяться додаткові оперативно-розшукові заходи та слідчі дії з метою встановлення всіх учасників угруповання та інших місць можливого зберігання психотропних речовин.

Нагадаємо, раніше у Вінниці співробітники СБУ спільно з поліцією викрили нарколабораторію з виготовлення амфетаміну.