ua en ru

У Черкасах на групу школярів впало дерево, четверо дітей госпіталізовано

У Черкасах на групу школярів впало дерево, четверо дітей госпіталізовано Ілюстративне фото (facebook.com_aignatenko)

Загиблих внаслідок події немає

У Черкасах сьогодні, 17 травня 2018 року, на групу школярів впало дерево, внаслідок події четверо дітей госпіталізовано. Про це йдеться у повідомленні прес-служби головного управління Національної поліції у Черкаській області.

"Сьогодні по вулиці Лесі Українки в місті Черкаси на групу дітей, учнів другого класу однієї із місцевих шкіл, які поверталися з екскурсії, впало дерево. В результаті події тілесні ушкодження отримало чотири дитини. Дітей доставлено до лікарні, де їм надається медична допомога, загиблих не має", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, наразі на місці події працюють правоохоронці, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

У Черкасах на групу школярів впало дерево, четверо дітей госпіталізованоУ Черкасах на групу школярів впало дерево, четверо дітей госпіталізованоУ Черкасах на групу школярів впало дерево, четверо дітей госпіталізованоУ Черкасах на групу школярів впало дерево, четверо дітей госпіталізовано

Фото: місце події (ch.npu.gov.ua)

Нагадаємо, 8 травня в ході лінійки в одній із шкіл Черкас школярі почали скаржитися на погане самопочуття, згодом з отруєнням до лікарень міста поступили 57 осіб, з яких 4 дорослих, інші - діти. Наразі всі постраждалі виписані з лікарень.