ua en ru

"Челсі" і "Барселона" достроково вийшли в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

"Челсі" і "Барселона" достроково вийшли в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Фото: Антоніо Конте і футболісти "Челсі" (twitter.com/ChelseaFC)

Визначилися 8 з 16 учасників плей-офф

Після матчі п'ятого туру групового етапу футбольної Ліги чемпіонів визначилися ще два учасники 1/8 фіналу - англійська "Челсі" і іспанська "Барселона". Про це повідомляється в Twitter УЄФА.

Лондонський клуб розгромив в Баку азербайджанський "Карабах" 4: 0 і завоював путівку в плей-офф. У матчі фаворитів квартету D в Турині італійський "Ювентус" і "Барселона" зіграли внічию 0: 0, що дозволило каталонському клубу забезпечити собі перше місце за тур до фінішу групового етапу.

Нагадаємо, раніше учасниками 1/8 фіналу стали "Парі Сен-Жермен", "Баварія", "Манчестер Сіті", "Бешикташ", "Реал", "Тоттенхем". Решта 8 команд визначаться після поєдинків 6 туру, які відбудуться 5 і 6 грудня.

Продовжують боротьбу за плей-офф ЛЧ: "Манчестер Юнайтед", "Базель", ЦСКА, "Рома", "Атлетіко", "Ювентус", "Спортинг", "Ліверпуль", "Севілья", "Спартак", "Шахтар", "Наполі", "Порту" і "РБ Лейпциг".

Фінал Ліги чемпіонів 2017/18 відбудеться 26 травня в Києві на НСК "Олімпійський".