ua en ru

Чоловік, який проривався в Україну через "Краківець", виявився громадянином Німеччини

Чоловік, який проривався в Україну через "Краківець", виявився громадянином Німеччини Фото: місце події (dpsu.gov.ua)

Його автівка мала швейцарську реєстрацію

Чоловік, який сьогодні вранці, 5 вересня, на автомобілі прорвався в Україну через пункт пропуску "Краківець", виявився громадянином Німеччини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Держприкордонслужби.

Як вже повідомлялося, на кордоні з Польщею співробітники ДПСУ завадили прориву в Україну транспортного засобу. Автівка влетіла в пункт пропуску з боку Польщі на великій швидкості збивши шлагбаум.

"Транспортний засіб зупинився пробивши колеса та знісши ще один шлагбаум. Водія затримала група реагування спільно з представниками поліції. Також організовано взаємодію з прикордонниками Польщі", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється у прес-службі, затриманий чоловік виявився іноземцем, в нього знайшли паспорт громадянина Німеччини, а його автівка мала швейцарську реєстрацію. Зважаючи на стан затриманого, він може бути під впливом наркотичних засобів або алкоголю.

В даний час на місці прикордонники разом з поліцією проводять заходи для встановлення всіх обставин порушення.

Нагадаємо, у Рівненській області поліцейські затримали п'яного водія, який вчора, 4 вересня, збив на смерть 17-річну дівчину.

У поліції зазначають, що у селищі Зарічне 50-річний водій "Таврії", перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння, не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та збив на смерть 17-річну дівчину-пішохода.

Також повідомлялося, що у Києві мотоцикліст збив людину і зник з місця аварії. Мотоцикл Ducati рухався проспектом Комарова, прямо перед мотоциклом на дорогу вибігла жінка. В результаті наїзду жінка-пішохід отримала смертельні травми, загинула на місці пригоди.