ua en ru

Чехія - Україна: анонс матчу

Чехія - Україна: анонс матчу Фото: тренування гравців збірної України перед матчем з Чехією (facebook.com/UaNationalFootball)

Готуємося до дебютного поєдинку Ліги Націй

Збірна України виїзним матчем проти збірної Чехії стартує в новоствореному турнірі під назвою Ліга Націй. Трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 21:45, а дивитися поєдинок можна на телеканалі "Футбол 1". На думку букмекерів, невелика перевага в матчі на боці підопічних Карела Яроліма.

6 вересня 21:45
Угерське-Градіште, міський стадіон ім. Мирослава Валенти

Україна стартує в новому турнірі від УЄФА - Лізі націй, де побореться за путівку на Євро-2020. Першим суперником підопічних Андрія Шевченка стане команда Чехії.

Головним арбітром зустрічі призначений англієць Ентоні Тейлор. 39-річний манчестерец почав суддівську кар'єру в 2002 році, міжнародні матчі судить з 2013 року. Допомагати Тейлору будуть його співвітчизники: Гері Бесвік, Адам Нанн, Пол Тірні, Андре Маррінер і Лі Беттс.

Головний тренер збірної Чехії Карел Яролім: "У грі проти України ми сподіваємося на палку підтримку наших уболівальників. Кожен матч Ліги націй - на вагу золота, адже їх у нас лише чотири. Психологічно ми маємо бути готові до кожної зустрічі".

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко: "Будемо грати на перемогу. Хоча будь-який позитивний результат на виїзді - це плюс. Ми приїхали показати хороший футбол і здобути перемогу. Нічия теж буде непоганим результатом. Кожна команда показує свої сильні й слабкі якості. Наше завдання - показати себе з кращого боку. Якщо вийде - доб'ємося позитивного результату".

Орієнтовні склади:

Чехія: Вацлік, Селассіє, Брабец, Калаш, Новак, Змргал, Янкто, Шик, Соучек, Колар, Крменчік

Україна: П'ятов, Караваєв, Бурда, Ракицький, Матвієнко, Степаненко, Малиновський, Марлос, Ярмоленко, Селезньов, Коноплянка