ua en ru

Чехія - Україна 1-2: відео голів та огляд матчу

Чехія - Україна 1-2: відео голів та огляд матчу Фото: Чехія - Україна (twitter.com/ceskarepre_cz)

"Жовто-сині" на останній хвилині вирвали перемогу в дебютному матчі Лізі націй

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів між збірними України і Чехії в рамках першого поєдинку в новоствореному турнірі УЄФА - Лізі націй.

Швидкий гол на старті матчу Патріка Шика не зруйнував ігровий план українців, які більше володіли м'ячем і в підсумку вирвали перемогу в гостях. Рахунок ще до перерви зрівняв Євген Коноплянка, завершивши комбінацію за участю Марлоса. Переможний же м'яч в компенсований до другого тайму час забив Олександр Зінченко, який скористався помилкою воротаря чехів Томаша Вацліка.

Головний тренер збірної Чехії Карел Яролім: "Мені дуже шкода, адже ми пропустили не тільки м'яч на останніх хвилинах матчу, але й м'яч на останніх хвилинах першого тайму. Моментів було багато у воріт обох команд. Отже, рахунок зустрічі міг бути зовсім іншим. Ми знали найкращі якості українських футболістів. Цей матч тільки їх підтвердив. Так, ми забили, але після цього наші гравці не встигали закривати суперника в середній зоні".

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко: "Ми створили достатню кількість моментів для того, щоб здобути перемогу. Збірна Чехії теж не зупинялася, останні 15 хвилин був відкритий футбол. Цим турнір і привертає - команди розуміють, що група невелика, ігор дуже мало, кожна перемога дуже важлива. Ми були ближче до перемоги і здобули її заслужено".

Наступний матч збірна України зіграє 9 вересня за порожніх трибун "Арени Львів" з командою Словаччини (початок - о 16:00) в рамках Ліги націй.