ua en ru

Чехія - Хорватія: Чехи рятують нічию в кінцівці матчу

Чехія - Хорватія: Чехи рятують нічию в кінцівці матчу Фото: Чехія - Хорватія

Хорвати і чехи зіграли другий матч на Євро

Збірна Хорватії грала другий тур групового раунду Євро-2016 проти команди Чехії.

Чехія - Хорватія 2-2
Голи:
Шкода, 76, Нецід, 90+4 (пен) - Перішич, 37, Ракітіч, 59
Чехія: Чех – Кадержабек, Губник, Сівок, Лімберскі – Плашил – Росіцкі, Шкалак (Шурал, 67), Крейчі, Даріда – Лафата (Шкода, 67)
Хорватія: Субашич – Срна, Чорлука, Виду, Стрініч (Врсалько, 90+8) – Модріч (Ковачич, 62), Бадель – Брозович, Ракітіч (Шильденфельд, 90+6) , Перішич — Манджукіч

В першому таймі гра проходила дуже повільно. Хорвати очікувано більше володіли м'ячем, але сильно лезать атакувати вони не хотіли. Тим не менш, забити в ворота Чеха їм вдалося.

Взяття воріт сталося наприкінці першого тайму - Плашил помилився в центрі поля, Перішич м'яч підхопив, увійшов у штрафну ипробил повз Чеха.

У другому таймі гра пішла яскравіше. Спочатку Срна використав помилку суперників, віддав на хід Ракітічу і той перекинув Чеха. Хорвати могли забивати ще кілька голів, але м'яч у ворота не йшов.

Зате він відмінно влетів у ворота після удару головою Шкоди після навісу Росіцкі. Гол "наростив крила" чехам і вони пішли відіграватися. І у них це вийшло. У доданий час Виду зіграв рукою у штрафному иНецид точно реалізував пенальті.